Over Resynth

Resynth is de naam van onze kleine muziekstudio in de Rijp, in het midden van Noord-Holland, tussen Alkmaar en Amsterdam.  Resynth is een studio die zich richt op beginnende muzikanten, lokale bands en anderen die de muzikale uitdaging aan gaan. De studio beschikt over alle techniek om een professioneel stuk muziek te maken.
Onze studio is gestart vanuit liefde voor de muziek. Wij willen muzikale dromen waarmaken en bieden daarom naast onze techniek ook coaching aan. Dit doen we vanuit onze eigen ervaring als muzikant en technicus. Ervaring met performance en opnamen.

Eigenaar en producer Richard Koppes

Eigenaar en producer Richard Koppes

Jouw muzikale dromen kun je natuurlijk alleen zelf waarmaken en wij helpen je daar graag bij.
Het maakt niet uit of het gaat om bijvoorbeeld een luisterliedje, een snoeiharde drumsolo, een hiphopnummer, een rap of een dorpskoor. Jouw muzikale ideeën staan voorop en samen geven we die de beste vorm.

Waarom Resynth?
Naast een compleet technisch aanbod en de muzikale coaching is Resynth onderdeel van een netwerk van mensen en organisaties die optredens regelen en publicitaire ondersteuning kunnen bieden.
Kenmerk van het netwerk is dat het gaat om liefde voor de muziek, zorg voor muzikanten en het samen werken aan creatieve ideeën.

De studio is gevestigd op de eerste verdieping van Resync, een bedrijf dat zich richt op grafische reclame en belettering. Dit bedrijf werkt samen met ontwerpers, tekstschrijvers en fotografen en filmers, waardoor snel een totaal aanbod kan ontstaan om producties succesvol te maken. Resynth is bovendien makkelijk te bereiken via de N244 die de verbinding vormt tussen de A7 (Purmerend) en A9 (Alkmaar).

IMG_9988

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s